Body Sugaring

Resultaat 1–9 van de 18 resultaten wordt getoond

Body sugaring suikerhars van Simoun is ideaal voor diegenen die het liefst thuis ontharen in hun eigen vertrouwde omgeving. Het is geschikt voor iedereen, dus ook voor alle huidtypen en alle lichaamsdelen.

Daarnaast heeft het nauwelijks verwarming nodig, waardoor het nooit te heet is. Het hecht zich niet aan de huid, maar alleen aan de haren. Je kunt jezelf thuis dus veilig en zonder zorgen ontharen.

Met de body sugaring roll-ons verspreid je de suikerhars makkelijk en gelijkmatig op de huid. En mochten er toch nog restjes blijven zitten kunt je het eenvoudig verwijderen met water, want de hars lost daar gewoon in op.

Suikerhars, sugar wax, sugar paste of suikerpasta.
What’s in a name. Over het algemeen wordt er over suikerhars gesproken als het gebruikt kan worden als een striphars. De suikerhars wordt dan op de huid aangebracht met een spatel en verwijdert met ontharingsstrips en wordt veel thuis gebruikt.
Er zijn echter ook veel salons en schoonheidsspecialisten  die de suikerhars roll-ons gebruiken voor kleiner oppervlakten van het lichaam.

Advies nodig?
Vraag het onze professionals. Zij hebben jarenlange ervaring behandelen dadelijks tientallen mensen in hun salons.
We kunnen u adviseren welke suikerhars of suikerpasta het beste is in uw situatie, en hoe u het het beste kunt gebruiken. Schroom dus niet om tips te vragen als het even niet lukt. Stuur ons een email of een bericht via het contactformulier en u hoort snel van ons.

Body sugaring professional.

De speciaal voor body sugaringsalons en -specialisten ontwikkelde Professional Line is natuurlijk ook in volume in te kopen. Als u meer wilt weten over de producten of specifieke wensen heeft neem dan contact met ons op.

SALE!
De waardering van www.simoun.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 4 reviews.